5 de juny del 2012

PLATAFORMA PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT DEL GIRONÈS


Benvolguts companys i companyes,

El passat 9 de maig es va constituir la PLATAFORMA PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT DEL GIRONÈS, per part de representants de centres de secundària, primària i infantil de Girona, Salt i Sant Gregori.  

Amb l’objectiu de promoure accions de manera continuada en favor de l’ensenyament públic, el manteniment de la seva qualitat i preservar la nostra dignitat professional. Fent-ho en un triple sentit:

a)     Animar i dinamitzar accions que es puguin fer a nivell de cada centre, instaurant per exemple els “dimarts grocs” reivindicatius.

b)     Donar-nos suport els uns als altres, col•laborar entre centres veïns, i estar intercomunicats en xarxa a través d’un facebook comú.

c)      Promoure unes accions unitàries i conjuntes per visibilitzar el nostre desacord i la nostra força.

Després de la vaga i la manifestació del passat dimarts dia 22 de maig, vam acordar de realitzar les següents accions col•lectives:

1.      Primera acció unitària: dimarts 29 de maig, a les 18h, davant de l’edifici de la Generalitat: concentració i xiulada (amb samarretes grogues). 
Al final d'aquesta acció planificarem, en assemblea:

2.      Acció fi de curs: dimarts 12 de juny –realització d’una cadena humana que acabi rodejant l’edifici de la Generalitat:



La Plataforma Gironina per a l'educació pública ha convocat una acció DIMARTS  12  DE  JUNY  A LES  18h  per visualitzar la nostra indignació i el nostre rebuig a la política de menyspreu cap a l'educació pública i cap als professionals de l'educació

Dijous 31 de maig s'han presentat noves retallades!!! Són indecents i perverses quan es continuen sense retallar altres partides i no es persegueix el frau fiscal.

Fins quan aguantarem?

Necessitem mostrar que som molts els que NO ESTEM D'ACORD.
Participa i fes difusió de la proposta:

Dimarts, 12 de juny a les 18h davant de l'edifici de la Generalitat a Girona , vestits amb samarreta groga . FAREM UN A CADENA HUMANA RODEJANT L'EDIFICI.
ÀNIMS I MOLTA FORÇA!!!


Plataforma Gironina per a l'educació pública






SI  LLUITEM, PODEM PERDRE
SI NO LLUITEM, ESTEM PERDUTS!!!!!!!

JUNTS PODEM, 
ANIMEU ALS VOSTRES COMPANYS I COMPANYES


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada