12 de juny del 2012

11 de juny, Cassolada a BCN contra la reforma laboral i les retallades

Dilluns 11 de juny, a les 19 h, pel control públic dels diners del rescat a la banca

Cassolada davant del Banc d'Espanya a Barcelona



FotoCCOO convoca conjuntament amb altres organitzacions una nova protesta, en forma de cassolada, amb el lema "Per un control públic dels diners del rescat de la banca: exigim responsabilitats".



Dilluns 11 de juny, a les 19 h, al davant de la seu del Banc d'Espanya a Barcelona (Av. Portal de l'Àngel cantonada amb Pl. de Catalunya).



Cassolada per un control públic dels diners del rescat a la banca. Exigim responsabilitats!



El proper 11 de juny els sindicats i les entitats socials de Catalunya convoquem a una cassolada a les 19:00  hores, a la Pl. Catalunya de Barcelona, davant del Banc d’Espanya.





Dimecres 20 de juny de 2012, a Barcelona i Girona


Manifestacions contra la reforma laboral i les retallades


A Barcelona No callem!  

FotoCCOO de Catalunya dóna suport a la manifestació contra la reforma laboral i les retallades que es farà a Barcelona, el dimecres 20 de juny. Sortirà a les 19 h de la Ronda Sant Pere cantonada amb plaça Urquinaona i anirà fins al Pla de Palau.

Feu clic per veure el cartell de la manifestació

A Girona No callem!

MANIFESTACIÓ  a GIRONA. 20 de juny 2012.
18h PLAÇA DE LA INDEPENDÈNCIA

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada