8 de juny del 2012

Cercavila reivindicatiu en contra de les retallades en educació 9J, 19:30h, Plaça Virrei Amat (BCN)



CERCAVILA REINVINDICATIU

NO RETALLEU EL NOSTRE FUTUR
PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT


Qui rescatarà l´ensenyament públic?

dissabte 9 de juny / 19:30 h.
Plaça Virrey Amat / Dr. Pi i Molist 
fins a la seu del Districte de Nou Barris

PDF (+)



FOTOS











Breu història d´una manifestació

Quan les famílies de l´Ampa de l’escola Calderón de Nou Barris preparaven la festa de final de curs, un comentari va canviar el curs d´aquest dia.
A la cercavila d´aquest any treurem pancartes”-va dir el pare del fons de la taula, “i jo faré una a favor de l´escola pública”-va afegir la mare que estaba al costat dret, i “jo faré una altra en contra de les retallades”….

Aquests comentaris van generar un gran enrenou.

Aquest petit foc, surgeix com un geiser de la base de la nostra societat, de les famílies que posem els ulls com a plats, en veure com els que ens manen ens la juguen una, dues i tres vegades… i això continua que ara volen rescatar bancs.

Qui rescatarà l´ensenyament públic?

O el rescatem les famílies o ens la tornaran a jugar els que tots sabem.

L´acte del proper dia 9 de juny, ens agradaría que fos una petita espurna que encengui el foc de les famílies. Esteu ,per descomptat , tots/es convidats.

PER L´EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT.
AMPA ESCOLA CALDERON.

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada