5 de juny del 2012

Dimecres 6J, 11h Departament (Via Augusta) Concentració de la comunitat educativa de l'escola Mare Nostrum (BCN)


www.btvnoticies.cat


06.06.2012
Pares i mestres de l'escola Mare Nostrum, al barri d'Horta, s'han concentrat el  davant del Departament d'Ensenyament. Protesten perquè el centre perdrà l'any vinent una línia de P3.
Tot i que el Consorci d’Educació els han informat que es tracta d’una mesura puntual, pares i nens han volgut mostrar el seu rebuig a la mesura. Diuen que l’administració justifica l’eliminació del grup al·legant una baixa demanda de matrícules. Des de l’escola, ho neguen. Diuen que, de moment, hi ha 32 alumnes preinscrits. Afegeixen que també hi ha estudiants que s’han matriculat en altres escoles de segona opció que també podrien anar al Mare Nostrum i omplir les dues línies de P3 que, fins ara, tenia el centre.




Dimecres 6J, 11h Departament (Via Augusta)
Concentració de la comunitat educativa
de l'escola Mare Nostrum (BCN)


Les famílies de l'escola pública Mare Nostrum del districte d'Horta rebutgem la supressió d'una aula de P3

Ens sentim estafats i decebuts de com ha anat el procés de preinscripció per al proper curs 2012-13.

L'escola va oferir com sempre les 50 places de les que disposa doncs, és una escola de doble línia amb 32 anys de trajectòria, i les famílies comptaven amb que així seria. Ara, ens trobem amb que el Consorci d'Educació de Barcelona, suprimeix una de les aules, argumentant que només ha rebut 32 sol·licituds en primera opció. L'aula que es manté queda amb 28 alumnes i 4 famílies que tenen la mateixa puntuació queden fora del centre. Sabem que no s'han contemplat els peticions en segona, tercera i quarta opció, i que algunes d'aquestes famílies se'ls ha assignat una altra escola d'ofici. Denunciem que la decisió de suprimir una aula només beneficia l'escola concertada.

Concentració de la comunitat educativa, demà dimecres, a les 11 hores, davant del Departament d'Ensenyament, a la Via Augusta 202-226

En moments com aquests les escoles públiques són més necessàries que mai i no es pot crear aquesta incertesa en les famílies.

Tota la comunitat educativa rebutja l'eliminació d'una aula de P-3 a l'escola, i demana un respecte vers les famílies, l'escola i que reconeguin la important tasca que duen a terme.



  • No al tancament d'aules
  • L'educació és una inversió
  • Per l'educació pública, cap retallada









Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada