18 de juliol del 2012

Adjudicacions d'estiu 2012. Comunicat i valoracions


COMUNICAT ADJUDICACIONS PROVISIONALS D’ESTIU 2012

En relació a les adjudicacions provisionals d’estiu, la Federació d’Ensenyament de CCOO vol fer les següents consideracions:
1.- Tot i que se’ns va indicar el contrari, la nostra organització sindical no ha rebut informació oficial del Departament d’Ensenyament  ni global, ni parcialment, sobre els resultats de les adjudicacions.

2.- Malgrat existeix informació extraoficial que confirmaria que s’han adjudicat totes les vacants disponibles, en un nombre molt inferior respecte de les adjudicacions del curs passat, estem rebent trucades de centres que ens informen que en aquests moments hi ha vacants que s’haurien d’haver adjudicat i que no han estat adjudicades.

3.- D’acord amb la informació de què disposem i que hem anant obtenint al llarg del matí pensem que, lamentablement, es confirmaran, per aquestes adjudicacions privisionals, les pitjors previsions quant a pèrdua de llocs de treball.

4.- La Federació d’Ensenyament de CCOO, davant d’aquesta greu situació, vol recordar a tot el professorat que és absolutament necessari organitzar-se i mobilitzar-se per aturar aquesta agressió. Per aquest motiu hem creat la Plataforma de professorat interí, substitut i aturat de CCOO. Ja ens hem manifestat el passat 4 de juliol al Parlament, i el 17 de juliol davant del Consorci,  per reivindicar que a l’ensenyament públic no sobra cap docent. La plataforma ha elaborat un manifest que ja han signat més de 600 persones i ha iniciat tots els tràmits legals a l’abast per tal d’aturar les mesures injustes i inútils que deixen l’educació pública sense el professorat que necessita. A CCOO no estem de vacances. I només acabem de començar.







Tota la informació a:
Manifest:

Recurs contra l’acord de govern:

1r Mural de les cares de la crisi:

Vols formar part de la plataforma? http://ves.cat/bhCl


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada