27 de setembre del 2012

EN DEFENSA SERVEIS PÚBLICS: Constituida plataforma sindical unitària

EN DEFENSA SERVEIS PÚBLICS: Constituida plataforma sindical unitària

PLATAFORMA SINDICAL UNITARIA

CCOO, UGT, IAC, CSIF, USOC, MC, SATSE, USAE, SAC, CSC, STAJ,
ASPEC, GESTHA, ANPE


Ha quedat formalment constituïda la Plataforma Sindical Unitària.



El seu objectiu és donar resposta a la brutal agressió que venim patint per part de las diferents administracions a Catalunya, a través de l’acció sindical conjunta, la convocatòria de mobilitzacions i totes aquelles mesures de pressió que es considerin oportunes.

Aquesta situació, contra els serveis públics i els seus empleats, s’ha agreujat encara més per la promulgació del RDL 20/2012, de 13 de Juliol.

En conseqüència, aquesta Plataforma acorda:

Difondre el manifest conjunt.

MANIFEST PLATAFORMA SINDICAL UNITARIA.

Continuar amb les mobilitzacions previstes, entre d’altres concentracions dels divendres davant els centres de treball.

Convocar, pel proper divendres, 28 de setembre a las 13 hores, una concentració davant de la Subdelegació del Govern a Barcelona (c/ Mallorca, cantonada amb Roger de Llúria) amb motiu de la presentació dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Emplaçar-nos per una propera reunió de la Plataforma el dia 8 d’octubre, per donar continuïtat a les nostres accions i establir un calendari per les mateixes.

Plataforma Sindical Unitària

Barcelona 17 de setembre de 2012 


Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada