10 de novembre del 2012

MUCE organitza debat electoral "El present i el futur de l'educació a Catalunya"

Debat electoral organitzat pel MUCE amb els polítics candidats

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) us convida al debat "El present i el futur de l'educació a Catalunya”  que organitza dilluns 12 novembre, a l'institut Moisès Broggi de Barcelona.

Dilluns 12 de novembre, a les 19h de la tarda, el MUCE, del qual n'és membre CCOO Ensenyament, organitza aquest debat que comptarà amb la participació de representants dels partits polítics amb l'objectiu de conèixer les seves propostes en matèria educativa de cara a les properes eleccions 25-N.

El debat tindrà lloc a l' Institut Moisès Broggi (c/Sant Quintí) Barcelona (estació metro Camp de l'Arpa)

L'acte estarà moderat per Montse Poblet, periodista de Catalunya Ràdio.

Els representants polítics convidats són:
  • CiU: Sra. Irene Rigau
  • PSC: Sra. Dolors Rius
  • ICV-EUiA: Sra. Dolors Camats
  • ERC: Sr. Blai Bonet
  • PP: Sr. Antoni Alcalde
En aquest espai de debat traslladarem les nostres inquietuds i preguntes des de la fila 0 amb l’objectiu d’influir en les prioritats de com mantenir i millorar l'educació pública del nostre país.


Us hi esperem! El debat està obert a tothom!

Formació professional Aturem la LOMCE Opinió Ens roben la paga! SOMescola
Imprescindibles de la Pública Imprescindibles de la Concertada Imprescindibles del Professorat interí i substitut Docents en lluita Projecte de llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local
Lleure educatiu en lluita! Educació Ajuntament Barcelona Accés a la borsa interins docents Web ensenyament públic Web treballadors concertada